CARIAN

Testimoni Shaklee Effect

Jika anda seorang pengguna Shaklee yang tegar, anda pasti pernah menonton video-video dibawah ini dari mana-mana artikel blog website di internet tak kira dihadapan pc ataupun di smartphone anda. Berikut adalah kesemua video kompilasi Shaklee Effect yang memaparkan pengakuan sebenar dari pengguna Shaklee dibawakan terus kepada anda.

Tujuannya jelas. Supaya anda mampu berkongsi kebaikan produk ini kepada orang lain. Secara tak langsung, mahu ataupun tidak anda telah membina jaringan perniagaan anda sendiri tanpa anda sedari!

update 6/3/2015
Jumlah video terkini: 25 

Selamat menonton!

(1) Pantang Itu Menyeksakan. Usah Sembelit Lagi

Amalan Pantang Selepas Bersalin Elak Mimpi Ngeri Sakit Sembelit from iReach HD on Vimeo.
Ibu muda ni sangat seksa masa pantang anak pertama sampai tak sanggup nak beranak lagi. Tapi bila melahirkan anak kedua, ini pula yg terjadi...


(2) Dilema Sang Isteri (Yg Sokmo Buat Suami Pening)

Haid Tidak Teratur Buat Dia Emo Sokmo, Suami Pun Bingung from iReach HD on Vimeo.
Haid tidak teratur bukan saja bikin susah nak rancang kehamilan, tapi buat sang isteri sokmo emo tak tentu pasal. Bagaimana isteri ini mengatasinya...


(3) Travel & Outstation Yg SANGAT Memenatkan

Atasi Badan Letih Lesu Setiap Kali Travel. Say NO to Panadol or MC Lagi Dah! from iReach HD on Vimeo.
Hakikat travel/outstation sangat memenatkan, walaupun nampak best syiok habis berguling-guling dalam flight. Ada cara bagaimana nak kekal cergas & ceria. Produk-produk yg digunakan, Vitalea, B Complex, ESP & Vita C Shaklee.


(4) Chicken Pox oh Chicken Pox. Kembali CUN Lepas Ciken Pox
Kena chicken pox bila dah dewasa sangat seksa, parut tak hilang pulak tu. Tapi dia boleh kembali cantik semula..


(5) Anemia Semasa Hamil
Anemia boleh menyebabkan ibu hamil mengandung dengan macam2 komplikasi. Tengok apa kakak garang dia buat setiap kali mengandung.


(6) Gastrik Kronik SEPULUH Tahun Tiba2 Sembuh?

Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja? Biar Betul... from iReach HD on Vimeo.
Dia pesakit gastrik kronik sampai tak boleh bangun 10 tahun lepas. Tapi kini beliau cergas. Apa rahsianya?


(7) Cergas Semasa Puasa, Walaupun Sarat Mengandung
Banyak takut nak puasa semasa hamil takut baby affected & kita jadi lemah. Jadilah umat yg kuat walaupun berpuasa.


(8) Ibu Menyusu Berkerjaya
Dia ibu bekerja tapi berjanji & berazam nak menyusukan bayinya sekurang-kurangnya hingga 2 tahun. Saksikan apa yg dia sanggup buat...


(9) Suami Malas Nak Telan Vitamin?
Yeah, banyak lelaki yg perasan kuat & sihat sampai tak nak makan vitamin. Sampai dah nak lumpuh pun masih tak percaya?


(10) Siapa Lagi Nak Jadi Isteri Power?
Siapa kata isteri di rumah hanya perlu longlai & lembik; sampai nak lipat baju pun habis berbunyi semua sendi jari.


(11) Nak Kulit Cantik, Gebu, MULUS Tanpa Kesan Sampingan LANGSUNG?
Setiap wanita inginkan wajah yg cantik berseri-seri. Hakikatnya, tak semuanya licin macam artis. Hanya sebab tak putus asa, kulit beliau kini...


(12) Ibu Menyusu Anak Premature

Menyusu Anak Pramatang Memang Mencabar, Apa Yg Perlu BUAT? from iReach HD on Vimeo.
Pengalaman menyusu anak pramatang memang menguji kesabaran & kekuatan mental. Namun, itu bukan alasan untuk gagal. Saksikan apa yg membantu beliau hingga berjaya?



(13) Anak Kurus Kering Sokmo Sakit?
Kisah 2 ibu yang dirundum sedih kerana anak2 mereka terlalu kurus & selalu sakit. Kini tidak lagi...


(14) Kita Bukan BUAT Shaklee Sebab DUIT - Ibu Menyusu
Saksikan apa yang buat suami Dilla Jalil GELENG-GELENG kepala. Padahal, Suami dia jugak yang....


(15) Masalah Rambut Gugur, Kembali Cantik!
Masalah rambut gugur nampak je remeh, tapi kalau dibiarkan boleh botak kepala. Perempuan tapi botak, tak ke hodoh tu?


(16) Tekanan Darah Tinggi Turun Dengan Shaklee
Pening nak cari ubat darah tinggi. Tapi laki ini turunkan tekanan darah dengan hanya ubah cara hidup. Makin kurus & hensem pulak tuh...


(17) Senggugut Kronik Sampai Nak Patah Pinggang
Senggugut teruk kalau kena, bukan takat nak patah pinggang tapi serupa sakit macam nak beranak wo. Ini tips kalau nak lawan sakit senggugut tanpa sebarang pain-killer; selamat, semulajadi & sihat!


(18) Ubat Tahan Mengantuk Paling Takde Steroid Sekali
Tercari2 ubat tahan mengantuk yg xde sebarang dadah, steroid & bahan kimia? Tengok apa wanita ni guna sampai boleh tak tidur malam...


(19) Siapa Kata Ibu Hamil Kena Lembik2 Bermalas2an Di Rumah?
Ibu hamil pun boleh kuat jalan & kuat panjat tau; bukan takat kuat makan & kuat tidur je. Cerita dongeng macam ni biasa dengar drpd mak/nenek je kan? Nah, ini kisah mak moden.

(20) Siapa Nak Hidup Lebih Gembira & Happening?

Cara Syukur Nikmat Agar Happy & Tenang Sokmo from iReach HD on Vimeo.
Ustaz selalu cakap "syukuri lah nikmat yg Allah kurniakan. tak elok kufur" tapi macam mana nak syukur agar kita tenang & happy senantiasa?

Selalu sangat kita STRESS,
- stress anak terberak dalam seluar
- stress tiba2 taik kucing depan pintu
- stress bank call kejar loan yg tak bayar2
- stress cuti sekolah pun tak jalan mana2

Stress ni macam kolestrol jugak lah. Sebagaimana ada kolestrol jahat & ade juga kolestrol yg baik, begitu jugalah stress yg baik & jahat.

Walaupun stress itu bagus sbg pemangkin kita keluar drpd comfort zone, tapi kalau berlebihan memang bawak lagi banyak mudarat drpd manfaat.

Macam mana nak kawal agar kita tak terbawak2 dengan stress jahat ni? Jawapannya sebijik-sebijik diterangkan dalam video ini...

Dan sesiapa yg tak sabar2 nak join insan2 positif (yg namanya belum disebut2 di mana2 buku pun lagi), cepat2 request nak join Open Group ni,

https://www.facebook.com/groups/log.kesyukuran/

*FB Group ni terbuka pada semua insan2 positif sahaja

(21) Macam Mana Nak Buat Hari Ini Lebih Baik Daripada Semalam?

Cara Muhasabah Diri Agar Kekal Positif from iReach HD on Vimeo.
Bagi yang dah tak sabar2 nak pastikan hari ini lebih baik daripada semalam, satu perkara yg wajib kita buat ialah muhasabah diri. Namun, kalau sebut muhasabah ni terkadang buat kita lagi down daripada bersemangat.

Puncanya mudah, ada sedikit salah faham & silap teknik yg kita amalkan selama ni.

Apa cara yg sepatutnya? Kena lah tonton video ni,

Sesiapa yg amalkan 3 tips dalam video ni setiap kali muhasabah; semestinya korg excited nak bangun pagi keesokan harinya.

Bukan itu saja.

Tips ini juga akan buat kita lebih suka bermuhasabah kerana ia menjadi kita TIP-TOP dari segala aspek kehidupan; emosi, spiritual & mental. Lepas muka cantek & badan sihat dengan Shaklee, bayangkan betapa makin hebatnya kita lepas amalkan tips2 ini.

(22) Vivix Membantu Perokok Berhenti Merokok

Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya from iReach HD on Vimeo.
Banyak orang nak berhenti merokok tetapi gagal. Ini cara paling selamat & mudah untuk berhenti merokok untuk selama-lamanya...

(23) Asma Kronik Sampai Lunyai

Rawatan Asma Kronik? Inhaler Bukan Kawan Baik Dia Lagi from iReach HD on Vimeo.
Mencari rawatan asma kronik? Dia dulu semput tak habis, bergantung nyawa pada inhaler. Kini dia lebih bebas, main aktif menjelajah DUNIA!

(24) Kurus Selepas Bersalin

Kurus Selepas Bersalin Sampai Turun 20kg! Wow! from iReach HD on Vimeo.
Semua ibu bersalin nak cepat2 kurus kan? Tengok macam mana ibu muda ni boleh kurus dengan cepat tanpa menyusutkan susu badan. best giler!

(25) Apa Yg Isteri Ada Tapi Suami Tak Pernah Ada?

Kenapa Emak Yg Sibuk Jaga Anak Pun Mampu Buat Bisnes. from iReach HD on Vimeo.
Biasa suami carik barang tak jumpa2? Biasa kalau suami jaga anak rumah habis bersepah? Nah, inilah sebabnya isteri lebih power daripada suami...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring