CARIAN

Sunday, September 11, 2016

VITAMIN WAJIB ADA KETIKA TRAVEL/BALIK KAMPUNG

Salam 22 Ramadhan Al-Mubarak
Alahai sekejap je masa berlalu, tak lama lagi nak raya dah
Sebut pasal raya, mesti semua orang akan travel & balik kampung tak kira la jauh mahupun dekat jaraknya
Macam saya, jarak rumah saya-rumah parents tak sampai 5 minit perjalanan
Kalau pasang lagu raya kat radio tu tak sempat nak habis kot haha

Walaupun jarak dekat vitamin Shaklee tetap kami angkut especially bila plan nak bermalam lebih-lebih lagi yang 3 dari kanan tu (vitamin untuk kanak-kanak)
Boleh refer sini untuk info tentang set kesihatan kanak-kanak
Yang lain-lain boleh pow mama saya punya kalau terlupa nak bawak hehe


NutriFeron tu macam biasalah bertindak sebagai immune booster & first aid kit menggantikan paracetamol sekiranya demam
Vita-Lea Iron Formula pula ialah mutivitamin which is kalau malas sangat nak telan banyak-banyak vitamin, memadailah telan 2 tablet per day
Sustained Release Vita-C Plus & Garlic Complex bertindak mencegah/merawat allergi. Kadang-kadang persekitaran baru boleh mencetus allergi so saya ambil 2 vitamin ini untuk mencegahnya

Nak tahu lebih lanjut mengenai produk, gaya hidup sihat & bagaimana menjana pendapatan lumayan dengan Shaklee?
Nak COD ke mana2 destinasi pilihan sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya & Puchong?
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?
Hubungi kami, pengedar sah Shaklee anda:
016-2022416 (Mohd Shaiful)
016-2223767 (Wardah Aina)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring