CARIAN

Monday, April 21, 2014

KESILAPAN YANG BIASA ORANG BUAT KETIKA MENGAMBIL SET TAMBAH BERAT BADAN SHAKLEE

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Saya terpanggil untuk menulis mengenai tambah berat badan sebagai entri sulung mengenai Shaklee adalah kerana entri dengan keyword yang sama mendapat hits yang sangat tinggi di dalam blog Shaklee Shaina Health Shop. 

Pelik betul. Tapi ia memang telah terbukti di sana. 

Baik, untuk pengetahuan pembaca sekalian, Set Tambah Berat Badan Shaklee boleh menambahkan berat badan anda sebanyak 2 kg sebulan sekiranya diambil dengan cara yang betul. 

Set Tambah Berat Badan Shaklee dengan Shaina Shop

Berikut adalah kesilapan-kesilapan yang biasa dilakukan oleh pengguna Set Tambah Berat Badan Shaklee sehingga habis stok pun masih tak naik-naik berat badan. 

1. Makan selang-selang dan tidak konsisten.

Sekejap makan, sekejap tidak. Hari ini makan, esok tak makan. Lusa sambung balik. Kepada pengguna yang jatuh dalam kategori ini memang lambatlah berat badannya nak naik. Kena konsisten dalam pengambilan kalau nak dapatkan hasil yang diinginkan. 

Konsisten dengan set tambah berat badan Shaklee dari Shaina Shop

2. Pandai-pandai ubah jadual makan.

Sepatutnya jadual makan Set Tambah Berat Badan diambil ketika selepas makan tengah hari ataupun makan malam. Dia boleh bantai makan sebelum makan berat. Dah kenyang makan, langsung makan pun sedikit lalu hasilnya, berat badan makin susut pula bukannya naik. Pendek kata, dia nak buat eksperimen. Kalau makan macam ni jadi tak. Nasihat saya, ikut sahaja jadual makan yang diberikan kalau hendakkan hasil yang diidamkan.

eksperimen ubah jadual makan set tambah berat badan shaklee dengan Shaina Shop

3. Cepat putus asa

Ada sesetengah pengguna yang baru menggunakan beberapa minggu makan, tengok tak nampak hasil dah berhenti ambil Set Tambah Berat Badan ni. Cepat atau lambat kesannya bergantung kepada tubuh badan masing-masing. Ada orang cepat, ada orang lambat. Yang lambat tu kena sabar sikitlah sebab, mungkin badannya ada masalah penyerapan atau mempunyai kadar metabolisma yang sangat hyper tinggi. Teruskan pengambilan dan tingkatkan dos jika perlu setelah berunding dengan pakar. 

Never give up with weight gain set shaklee from Shaina Shop

Sekarang anda dah tahu apa sebab mereka gagal mendapatkan hasil yang diinginkan dengan Set Tambah Berat Badan Shaklee ini. 

Ada beberapa lagi tips untuk meningkatkan berat badan dengan cepat tapi kenalah dapatkan Shaklee Weight Gain Set dari kami dahulu. 


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring