CARIAN

Saturday, May 3, 2014

SIAPA PERLUKAN MEAL SHAKES SHAKLEE?

Secara umumnya, Meal Shakes Shaklee sesuai untuk seisi keluarga. Meal Shakes Shaklee sesuai untuk semua kanak-kanak terutamanya yang kurang selera makan atau yang sembelit atau pun yang mengalami obesiti. Meal Shakes Shaklee juga sesuai untuk sesiapa sahaja seperti ibu mengandung, menyusu, pesakit dalam proses pemullihan selepas pembedahan, serta untuk mereka yang inginkan kulit cantik dan ingin kekal sihat.

Untuk yang tidak gemarkan suplemen dalam bentuk tablet, Meal Shakes Shaklee datang dalam bentuk serbuk, di mana Meal Shakes Shaklee boleh dibancuh menjadi minuman yang lazat. Meal Shakes Shaklee juga bagus untuk mereka yang ingin menambah atau memantau berat badan.

Walau bagaimanapun, khasnya, terdapat 4 golongan utama yang memerlukan Meal Shakes Shaklee ini. Jika anak anda sering sembelit, anak anda seorang picky eater atau kurang selera makan, anak anda sering sakit, batuk dan selsema, atau anda terlalu kurus, maka anda wajib jadikan Meal Shakes Shaklee sebagai suplemen harian anda.

ANAK ANDA SERING SEMBELIT?


Anak anda sering sembelit?

Baca testimoni ini:
Pn Husni - masalah anaknya sembelit (customer Ira):
"Salam kak ira,
Ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit?
Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif.since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni.jd sy pon try,alhamdulillah,smggu lepas cuba,dh nmpak beza dia.tiap2 hr buang air besar.n bowel movement pon smooth je,perut dh x buncit (hehe,kl buncit pon sbb minum air byk). N 7oz tu mcm xckup je,sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu
Sy pulak,dulu nk minum susu punye lah susah.bila tmbah meal shake,segelas tu senafas je boleh minu (hehe..exegerate).sedaap!thanks,nnti nk beli,buat bekal puasa.."

Dapatkan info lanjut dan lagi testimoni  Meal Shakes Shaklee membantu mengatasi masalah anak sering sembelit di SINI.

ANAK ANDA PICKY EATER ATAU KURANG SELERA MAKAN?

Anak anda picky eater atau kurang selera makan?

Baca testimoni ini:
Pn Ayu (Customer Lia) - masalah anaknye tak selera mkn
"AlhamduLILLAH, lepas 3 hari try Shaklee Mealshake,Alif dah mula menampakkan perubahan..dia dah mula mintak makan..dan makan pun takde ler tunjuk 5 jari dia tu dah..makan abes sampai dia betul2 kenyang..and takde dah makan benda2 merapu tu..dan dia mula nampak aktif, ceria dan sihat.."

Dapatkan info lanjut dan lagi testimoni Meal Shakes Shaklee membantu mengatasi masalah anak picky eater atau kurang selera makan di SINI.

ANAK ANDA SERING SAKIT, BATUK DAN SELSEMA?

Anak anda sering sakit, batuk dan selsema?

Baca testimoni ini:
Pn Lia -masalah anaknye asma dan kurang selera mkn:
"Saya teruskan bagi Mealshake, masuk hari ke-3 Irfan dah tak demam and batuk2 asthma dia terus hilang. Irfan kembali aktif (actually aktif lagi dr biasa..hehe..) dan makan pun nak sahaja. If not, kalau dulu kena asthma attack, dah baik pun taknak makan, minum susu je. Risau Ummi tau.."

Dapatkan info lanjut dan lagi testimoni Meal Shakes Shaklee membantu mengatasi masalah anak sering sakit, batuk dan selsema di SINI.

ANDA TERLALU KURUS?

Anda terlalu kurus?

Baca testimoni ini:
Puan Norieza Asmaddin:
“Salam,jan…
i got a good news
slps minum mealshake almost 2 weeks ni,berat bdn za dh naik 2 kg,tau
suka sgt..tq so much sbb suggest za amik mealshake ni
mealshake tu dh nk abis…tp nnt za order lps za blk o/statn nnt,k..
may b za nk order vita lea sekali
tp apa2 pn za infrm jan blk”

Dapatkan info lanjut dan lagi testimoni Meal Shakes Shaklee membantu mengatasi masalah terlalu kurus di SINI.

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring