CARIAN

Friday, July 18, 2014

KULIT MUKA MAKIN BERJERAWAT SELEPAS AMBIL VITA-E COMPLEX SHAKLEE. APA NAK BUAT?

Pelik juga bila mengenangkan muka sesetengah pelanggan kita yang setelah mengambil set kulit cantik Shaklee, kulit muka mereka jadi tak cantik! Nak pula ia jadi masa nak dekat raya ataupun nak dekat majlis bertunang atau majlis nikah. Sedih tengok muka merah-merah berparut jerawat. tak ke haru-biru namanya?

Sebenarnya pengambilan Vita E Complex Shaklee ini perlu dibimbing melalui konsultasi berterusan dari pengedar. Pelanggan yang mengalami masalah kulit seperti kulit kering, kulit berminyak, mempunyai jerawat yang banyak, jerawat resdung, kulit sensitif dan sebagainya masih belum boleh memakan Vita-E Complex lagi. Sebabnya apabila makan sahaja, kulit muka terus naik jerawat. Memang tak cantik huhu.

vita E punca kulit tak cantik Shaina Shop
Vita E Complex Shaklee

Jadi macamana nak mengatasi masalah ni? Dah beli Vita E Complex dalam set kulit cantik Shaklee tapi takkan nak buang sebab kulit muka tak serasi?

Ini jawapannya..

Kulit yang yang mengalami masalah seperti yang disebutkan tadi, perlulah dirawat dengan mengimbangi hormon di dalam tubuh mereka. Hormon yang tidak stabil akan menyebabkan jerawat naik dengan cepat jika terus mengambil Vita E Complex.

Syorkan pelanggan untuk mengambil GLA Complex terlebih dahulu. Makan sehingga kesan parut dan masalah kulit muka seperti kulit kering, kulit berminyak, mempunyai jerawat yang banyak, jerawat resdung, kulit sensitif dan sebagainya tadi hilang sepenuhnya. Proses ini mungkin mengambil masa selama beberapa bulan namun hasilnya sangatlah memberangsangkan.

GLA Complex bantu stabilkan hormon Shaina Shop
GLA Complex Shaklee

Selepas dah nampak kulit muka parut jerawat hilang, boleh mula kan mengambil Vita E Complex. Memang hasilnya nampak sangat berbeza. Tiada lagi jerawat timbul yang merosakkan muka, kulit nampak lebih glowing dan berseri-seri tanpa tekstur yang tidak diingini kelihatan merata-rata di sekitar pipi dan dagu.

Nah, sekarang kita dah ketahui bahawa Vita E Complex ternyata boleh menjadikan kulit lebih cantik bebas jerawat. Cuma pengetahuan mengenai supplement perlu diterapkan kepada pengguna agar mereka dapat mendapatkan hasil yang menawan.


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring