CARIAN

Sunday, July 20, 2014

SET B/E/3M SHAKLEE (SET IBU MENYUSU SHAKLEE)

Untuk ibu menyusu, terdapat 3 jenis set penyusuan bergantung kepada bajet dan keperluan masing-masing:

Set B Shaklee (Set Ibu Menyusu Asas Shaklee)

Harga Runcit: RM288.75

Set B Shaklee khusus untuk ibu yang tiada masalah penyusuan. Ianya lebih untuk memperkayakan susu ibu dengan zat dan nutrisi semata-mata. Apa yang terdapat dalam set ini? Vita-Lea Iron Formula, B-Complex, Sustained Release Vita-C Plus dan Alfalfa Complex yang sememangnya khas untuk mereka yang tiada masalah penyusuan. B-Complex lebih kepada keperluan pertumbuhan otak dan emosi, Vita-C fokus kepada imun sistem, Vita-Lea Iron Formula penting untuk pertumbuhan dan pembesaran secara lengkap dan menyeluruh manakala Alfalfa Complex sebagai perangsang demi membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu di samping membantu mengurangkan masalah ekzema sekiranya si bayi mengalami masalah tersebut. Walaubagaimanapun, set B + ESP juga sangat bagus diamalkan sekiranya si ibu punya masalah penghasilan susu yang lambat serta bayi mudah lapar.


Set E Shaklee (Set Ibu Menyusu Optimum Shaklee)

Harga Runcit: RM349.75

Set E Shaklee lebih kepada ibu yang ada kekangan untuk melengkapkan keperluan kalsium dalam diet harian. Ada ibu-ibu menyusu di luar sana yang tak lalu nak minum susu kan? Kalsium Shaklee atau lebih dikenali dengan nama OsteMatrix adalah formula lengkap kalsium, magnesium dan vitamin D. Set E ialah set B ditambah dengan OsteMatrix. Siapa yang perlu set ini? Ibu yang mengalami kemerunduman susu setiap kali PMS. Selain itu set ini membantu si ibu cergas, bertenaga walau kurang tidur selain diperlukan untuk tulang bayi serta pembentukan gigi si kecil.


Set 3M Shaklee (Set Ibu Menyusu Premium Shaklee)

Harga Runcit: RM499.75

Set 3M Shaklee mengandungi Set B, ESP dan OsteMatrix. Siapa yang perlu ambil set ini? Set ini digalakkan kepada ibu yang ada masalah penyusuan, si ibu yang nak mula menyimpan stok, si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam dan ibu yang sedang relaktasi atau induce lactation. Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari. Maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau lohong zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.


Jom baca testimoni mereka yang telah berpuas hati dengan set ini:

Testimoni Set Ibu Menyusu Shaklee #1

Alhamdulillah rezeki yg dikurniakan.Berkat kesabaran serta kerajinanan di iringi doa inilah hasil,hanya susu dan air batu saja yg ada, serta mengamalkan set menyusu shaklee.Moga- moga dptlah mikhail menyusu sehingga 2thn, insyaallah.

Testimoni Set Ibu Menyusu Shaklee #2

syukur dn alhamdulillah...rezeki spjg berpantang dgn set 3m+esp...

Testimoni Set Ibu Menyusu Shaklee #3

Alhamdulillah... Sesi kedua pumping di hari ke-14 berpuasa. Sangat bersyukur dipertemukan dgn product shaklee. Bukan saja susu meriah tapi jadikan sy sgt bertenaga di bln puasa utk bekerja & melayan keluarga.

Testimoni Set Ibu Menyusu Shaklee #4

Alhamdulillah, walaupun period susu still mantain. Berkat ambil set 3m...

Testimoni Set Ibu Menyusu Shaklee #5

Selepas consume SET TRIPLE M..Subhanallah..tak pernah dapat sebanyak ni waktu pam malam2..biasanya dapat 1botol penuh pun da cukup banyak..semalam dapat 2 botol penuh..tak sedar da overflow byk sgt sbb sambil direct feeding my bb..syukur sangat..Alhamdulillah..

Testimoni berjaya kurus dengan Set Ibu Menyusu Shaklee

Salam semua..just nak share. tak sangka..apb saya amalkan makan set B, ia membantu dlm penurunan berat badan (saya gemok lps bersalin). coz bila ambik set B ni saya rasa bertenaga dan kenyang je..tp susu okey je.byk kuar! agaknya kalu ambil lecithin lg turun kot. ada tak sesape lg yg turun berat badan dgn hanya ambil set B ni?

Tonton video di bawah untuk mendengar testimoni Puan Farah Wahida, seorang ibu berkerjaya dengan waktu bekerja yang tidak menentu, berjaya mendapatkan hasil perahan EBM 7-10 oz setiap sesi berbanding sebelum mengamalkan Set Ibu Menyusu Shaklee hanya 2 oz per sesi:



Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring