CARIAN

Friday, March 15, 2019

Shaklee Fertility Set / Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee

Buat anda yang tercari-cari set hamil shaklee, disini saya terangkan set hamil atau kesuburan suami isteri yang dibawakan khusus dari Shaklee. Juga sesuai untuk anda yang mencari hadiah untuk pengantin tapi dah tak ada idea apa nak diberikan sebagai hadiah. Balik-balik tupperware pun payah jugak sudahnya semua hadiah kahwin disedekahkan kepada saudara-mara sebab dah ada dah.. buat apa simpan banyak-banyak tak muat almari!

Balik ke topik kita, memperkenalkan Set Kesuburan untuk SUAMI dan isteri. Suami kena subur dulu, then baru isteri. Kalau suami tak subur a.k.a sperma sikit, kena cari jalan untuk tambah kuantiti dulu. tambah biji benih tu dulu bang.. baru confident nak bercucuk tanam.. Isteri pula ada time dia.. time dia subur pantang usik.. asal subur je pantang diusik.. jadilah dia nanti hehe..

Shaklee Fertility Set / Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee


GLA COMPLEX
GLA Complex Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee Shaina Shop
GLA COMPLEX UNTUK ISTERI:
- membantu mengatasi masalah haid tidak teratur
- membantu menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti




ZINC COMPLEX
Zinc Complex Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee Shaina Shop
ZINC COMPLEX UNTUK SUAMI:
- membantu proses pembentukan hormon testosteron
- membantu mengekalkan jumlah air mani
- membantu mengekalkan paras hormon testosteron yang bersesuaian
- memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum
- membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi
- membantu menghasilkan sperma yang lebih sihat
- kekurangan zink akanmengakibatkan pelbagai masalah seksual eg sperma abnormal & penyakit prostat

ZINC COMPLEX UNTUK ISTERI:
- melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina




ALFALFA COMPLEX
Alfalfa Complex Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee Shaina Shop
ALFALFA UNTUK ISTERI:
- membantu mengatasi rasa "sakit ketika bersama"
- membantu atasi masalah keputihan, haid yang tidak teratur, senggugut (makan alfalfa bersama kalsium/ostematrix)
- membantu dalam hubungan suami isteri (bertindak seperti kacip fatimah)



VITA-E COMPLEX
Vita E Complex Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee Shaina Shop
VITA-E COMPLEX UNTUK SUAMI & ISTERI:
- menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita



Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.



No comments:

Post a Comment